Ftesa me tantellë

Home / Ftesa me tantellë

Ftesa me tantellë

Prej vitesh ftesat me tantelle e kane ruajtur vecantine e tyre dhe pavaresisht kalimit te viteve ato mbeten gjithnje bashkekohore.

Date

November 6, 2020

Category

Martesa Event