oferta

Home / oferta

Ftesat e dasmave janë -15% ulje. Ju mirëpresim të njiheni me ftesat nga koleksionet më të fundit botërore.               Stilolapsat Swarovski, janë një format stilolapsi shumë i kërkuar dhe i veçantë. Stilolapsi është imitim i gurave të Swarovski-it, dhe në të mund të gdhendim emrat tuaj ose të të dashurve tuaj. Ishte 2500 lekë Behet 2000 lekë.       Trëndafil i balsamosur, është një zgjidhje shumë elegante për shoqet, mamatë apo të dashurën tuaj. Trëndafili zgjat përgjithmonë nëse ju i falni dashuri, është kaq e thjeshtë. Ishte 2500 lekë Behet...