Blog

Home / oferta  / OFERTA

Ftesat e dasmave janë -15% ulje. Ju mirëpresim të njiheni me ftesat nga koleksionet më të fundit botërore.

 

 

 

 

 

 

 

Stilolapsat Swarovski, janë një format stilolapsi shumë i kërkuar dhe i veçantë. Stilolapsi është imitim i gurave të Swarovski-it, dhe në të mund të gdhendim emrat tuaj ose të të dashurve tuaj.

Ishte 2500 lekë

Behet 2000 lekë.

 

 

 

Trëndafil i balsamosur, është një zgjidhje shumë elegante për shoqet, mamatë apo të dashurën tuaj. Trëndafili zgjat përgjithmonë nëse ju i falni dashuri, është kaq e thjeshtë.

Ishte 2500 lekë

Behet 2000 lekë.

 

 

Kornize e personalizuar për 1-vjetor fëmije.

Ishte 2000 lekë

Behet 1500 lekë.

 

 

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.