Blog

Home / Uncategorized  / FAVORITE

 

 

 

Stilolaps në kuti druri, janë një formë dhurate shumë e preferuar nga të gjithë, pasi ju vetëm me një çmim shumë simbolik mund të zgjidhni të shfaqni mirënjohjen tuaj në një formë shumë të këndshme por edhe në dizenjo të ndryshme.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vazo e dekoruar me foto, është një përzgjedhje e zgjuar për të gjithë ata që kërkojnë elementë sa më natyral në ambjentet e punës. Fotot i sillni ju, artin e bëjmë ne.

 

 

 

 

 

 

Blloku i personalizuar, do të mbetet një dhuratë e mrekullueshme për të gjithë miqtë tuaj, blloku është i disponueshëm në ngjyra dhe elementë të shumëllojshëm.

 

 

 

 

 

 

Ftesat dhe konfetat, janë gjithashtu një element shumë i preferuar nga të gjithë si për eventin e dasmës por edhe për ditëlindjet e fëmijëve, studio jonë punon fort dhe është krenare për arritjet e saj.

Sorry, the comment form is closed at this time.