Uncategorized

Home / Uncategorized

      Bllok lëkure, i një cilësie të lartë në treg. Me gdhendjen e emrit të personit tuaj të dashur do të merrte një formë shumë bukur dhe të dëshirueshme nga të gjithë. Mos humbisni kohë, jepni të dhënat pranë Orbita Design&Printing në rrugën Sami Frashëri, dhe zbukurojini ditën dikujt.     Kuti bizhuterie, kuti klasike e ndërthurur bukur me ornamente vintage, vjen për ju si një ide shumë e bukur dhe melodioze. Bëjeni tuajën, me vetëm një vizitë në studion tonë.       Ftesa, studio jonë është...

      Stilolaps në kuti druri, janë një formë dhurate shumë e preferuar nga të gjithë, pasi ju vetëm me një çmim shumë simbolik mund të zgjidhni të shfaqni mirënjohjen tuaj në një formë shumë të këndshme por edhe në dizenjo të ndryshme.                 Vazo e dekoruar me foto, është një përzgjedhje e zgjuar për të gjithë ata që kërkojnë elementë sa më natyral në ambjentet e punës. Fotot i sillni ju, artin e bëjmë ne.             Blloku i personalizuar, do të mbetet një dhuratë e mrekullueshme për...