Blog

Home / Uncategorized  / NEW

 

 

 

Bllok lëkure, i një cilësie të lartë në treg. Me gdhendjen e emrit të personit tuaj të dashur do të merrte një formë shumë bukur dhe të dëshirueshme nga të gjithë. Mos humbisni kohë, jepni të dhënat pranë Orbita Design&Printing në rrugën Sami Frashëri, dhe zbukurojini ditën dikujt.

 

 

Kuti bizhuterie, kuti klasike e ndërthurur bukur me ornamente vintage, vjen për ju si një ide shumë e bukur dhe melodioze. Bëjeni tuajën, me vetëm një vizitë në studion tonë.

 

 

 

Ftesa, studio jonë është gjithmonë e përditësuar me të rejat më të fundit nga bota e artit të ftesave handmade dhe krijimtarisë së tyre artistike. Ju mirëpresim për prurjet më të reja pranë studios sonë.

 

 

 

 

 

Konfeta, dhurata e vogël simbolike që të ftuarit do t’i bëjë të kujtojnë me shumë kënaqësi momente nga festa juaj. Me gërshetimin e elementëve të ndryshëm që vetëm Orbita Design&Printing di të bëjë, ju mirëpret çdo ditë të njiheni me prurjet më të fundit.

 

 

 

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.