Blog

Home /  Blog

      Bllok lëkure, i një cilësie të lartë në treg. Me gdhendjen e emrit të personit tuaj të dashur do të merrte një formë shumë bukur dhe të dëshirueshme nga të gjithë. Mos humbisni kohë, jepni të dhënat pranë Orbita Design&Printing në rrugën Sami Frashëri, dhe zbukurojini ditën dikujt.     Kuti bizhuterie, kuti klasike e ndërthurur bukur me ornamente vintage, vjen për ju si një ide shumë e bukur dhe melodioze. Bëjeni tuajën, me vetëm një vizitë në studion tonë.       Ftesa, studio jonë është...

Ftesat e dasmave janë -15% ulje. Ju mirëpresim të njiheni me ftesat nga koleksionet më të fundit botërore.               Stilolapsat Swarovski, janë një format stilolapsi shumë i kërkuar dhe i veçantë. Stilolapsi është imitim i gurave të Swarovski-it, dhe në të mund të gdhendim emrat tuaj ose të të dashurve tuaj. Ishte 2500 lekë Behet 2000 lekë.       Trëndafil i balsamosur, është një zgjidhje shumë elegante për shoqet, mamatë apo të dashurën tuaj. Trëndafili zgjat përgjithmonë nëse ju i falni dashuri, është kaq e thjeshtë. Ishte 2500 lekë Behet...

      Stilolaps në kuti druri, janë një formë dhurate shumë e preferuar nga të gjithë, pasi ju vetëm me një çmim shumë simbolik mund të zgjidhni të shfaqni mirënjohjen tuaj në një formë shumë të këndshme por edhe në dizenjo të ndryshme.                 Vazo e dekoruar me foto, është një përzgjedhje e zgjuar për të gjithë ata që kërkojnë elementë sa më natyral në ambjentet e punës. Fotot i sillni ju, artin e bëjmë ne.             Blloku i personalizuar, do të mbetet një dhuratë e mrekullueshme për...

Konfetat e dasmave janë një traditë e qindra viteve më parë; në fakt shekujve më parë, familjet aristokrate në Europë veçanërisht në Itali dhe Francë i ofronin të ftuarve të tyre një dhuratë të vogël, e cila njihej me emrin bonboniere. Kryesisht bonbonieret të njohura ndryshe si konfetat ishin të përbëra nga metali, porcelani, guri i çmuar por edhe kristali. Ato duhej të përmbanin të paktën pesë ëmbëlsira ose bajame të bardha, të cilat përfaqsonin pasurinë, jetëgjatësinë, shëndetin, fertilitetin dhe...